Praktisk informasjon om gruppebesøk

Besøkstid 
Omvisning går til faste tider og må forhåndsbestilles. I skoleåret er det mulig å bestille omvisning kl 09.30-11.00, 11.00-12.30 eller 12.30-14.00. I sommermånedene endres åpningstidene, og da kan man bestille omvisning kl 11.00-12.30, 12.30-14.00 og 14.00-15.30. Innhold står beskrevet under de forskjellige aldersinndelingene på formidlings-siden.

Besøkstid varer 90 min. Det er lurt å komme litt før for å ordne med betaling i resepsjonen og yttertøy i garderoben.


PRISER OG BETALING
Når dere bestiller en gruppeomvisning koster inngangsbilletten 40 kr pr person – voksne og barn betaler det samme. Dere betaler ved oppmøte, enten kort eller kontant. Om dere ønsker faktura er det viktig at dere har med en rekvisisjon som dere leverer når dere kommer. Ved gruppebestillinger foretrekker vi at dere betaler samlet.

Barn under 2 år har gratis inngang.


ANTALL PERSONER PR OMVISNING
Vi har kun en guide per omvisningstid og anbefaler at grupper på mer enn 30 personer bestiller flere omvisninger. Mindre grupper kan bli slått sammen med andre mindre grupper for samme omvisning.


SPISEMULIGHETER
Vi har en stor hage med benker under tak hvor dere kan spise medbrakt matpakke. På kalde dager og ved rufsevær åpner vi en liten hytte hvor det også går ann å spise. Vi har en kaffeautomat med kaffe, kakao og te, og vi selger is. Det er ikke plass å spise inne på museet. Matpakker må spises før eller etter omvisning.


AVBESTILLING
Avtalen er bindende og avbestilling må skje senest en uke i forveien. Ved sykdom gjelder andre frister. Avbestilling gjøres via mail eller til tlf 22 69 17 77. Merk at telefon og e-post kun betjenes i museets åpningstid. Man faktureres et gebyr om man ikke møter til bestilt avtale og har unnlatt å melde fra på forhånd. For grupper inntil 20 personer er dette gebyret 500 kr. For grupper på 20-40 personer er gebyret 700 kr.


FORBUD
Besøkende har ikke ikke lov til å fotografere eller ta med store vesker, bagger og sekker (større enn A4) inn i museets utstilling. Heller ikke mat og drikke, dyr, paraplyer, kniver, sakser og andre skarpe eller spisse gjenstander er tillatt i utstillingslokalene. Det er dessverre ikke mulighet til å ta med barnevogner inn på museet – vi anbefaler bæresele.


SLIK FINNER DU OSS
Adressen vår er Lille Frøens vei 4, 0371 Oslo. Nærmeste t-bane stopp er Frøen, linje 1. Der stopper også buss 46. Det er ca 10 min å gå fra Majorstuen. Når dere ser huset med gullkuppel er dere på rett vei.

1_fasaden web jubileum

VELKOMMEN!

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål