Sommer 2016 på Barnekunstmuseet t.o.m. 21.8.16

Vi holder åpent sommeråpent!

Fra 21.06.16 – 21.08.16 utvider vi åpningstidene for sesongen:
tirsdag, onsdag og torsdag + lørdag og søndag kl 11.00 – 16.00.

Utstillinger
Vi har ny hovedutstilling som vises hele sommerperioden: “Barn vet hva som er viktig” –  en utstilling hvor vi fokuserer på barn og unges verdier og deres kreative tolkning av hva som er viktig for dem.

Lørdag 4.juni åpnet vi tegneutstilling av Eskild Hagemoen. Vi viser også utstillingen med Sigurd Storms barnetegeninger hele sommerperioden.

Fortellerteater
De tre første onsdagene i juni og august blir det fortellerteateret “Geita og Ulven” med skuespiller Kirsten Marcella Høeg.

Babybesøk
Er dere en barselgruppe kan hagen vår være et fint sted å samles. Vi har stellebord og babystoler og vi selger kaffe og is. Det er dessverre ikke mulig å ta med barnevogner inn på museet, men dere kommer langt med en bæresele. Barn under 2 år har gratis inngang. En hytte i hageområde er også tilgjengelig. Utvalgte dager i august er det planlagt babysang.

Artist talk –  07.08
Søndag 7. august blir det artist talk med multitalentet Sigurd Storm, som viser sine barnetegninger på museet sommerperioden frem til 20.august.

Kids in Jazz –  14.08
Kids in Jazz holder konsert på museet for 4. år på rad! Kids in Jazz er en internasjonal minifestival for de yngste jazztalentene, og konserten på Barnekunstmuseet pleier å være superpopulær. Kids in Jazz er en årlig event i forbindelse med Oslo Jazzfestival.

Familieverksted
Drop in Familieverksted søndager er et jevnlig tilbud ved Barnekunstmuseet og ledes av en av museets erfarne ansatte. Det er nytt tema hver måned og ved spesielle høytider.

Trommeaktivitet
Lørdager har du mulighet til å være med på vår faste musikkaktivitet. I museets trommerom får du sjansen til å slå deg løs, godt instruert av en av våre dyktige musikere. Passer for alle aldre og er inkludert i billetten. OBS. Trommer er utvalgte lørdager i sommerperioden: 25.6, 02.07 og 20.08

Ansiktsmaling
Søndag 7. august og søndag 14. august blir det ansiktsmaling mellom kl. 11-15.

 

Vi håper på skikkelig sommer og sol, slik at hagen vår med skulpturer, lekeapparater og spiseplass kommer til sin rett!

Velkommen til sommer på Barnekunstmuseet!

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål