#06 Konsertserie med unge talenter – 24.04.16 kl. 14.00 (gratis adgang 24.4. mellom kl. 13-14)


*******Gratis adgang 24.4.16 mellom kl 13 og 14

KONSERTSERIE MED UNGE TALENTER
Søndag 24. april 2016 – kl 14.00 – 

Barnekunstmuseet er en arena som legger tilrette for at barn og unge skal få muligheten til å utvikle og presentere sine talenter innenfor kunst og kultur. Konsertserien med unge talenter er en del av museets satsning på å løfte frem unge talenter.

Konsert #06 i denne rekken spilles av elever (11-19 år) ved musikkskolen The Ivan Galamian International Academy i Málaga, Spania.

PROGRAM 24.04.16 | KL 14.00
Beethoven: Sonate no.5 for fiolin og piano i F-dur, opus 24
I. Allegro
Irene Ortega Álvarez, fiolin

Mozart: Sonate for fiolin og piano i G-dur, K.301
I. Allegro con spirito
Nicolas Martín Delgado, fiolin

Mozart: Fiolinkonsert no.3 i G-dur, K. 216
I. Allegro
Pablo Vertero Fernandez, fiolin

Bruch: Fiolinkonsert no.1 i G-moll, op.26
I. Vorspiel: Allegro moderato
Laura Romero Alba, fiolin

Zimbalist: Tango for bratsj og piano
David Campos Guzman, bratsj

alumnos_ivan_galamian

Om The Ivan Galamian International Academy: Skolen ble startet av fiolinist Jesús Reina i samarbeid med The Interactive Music Museum i Málaga med den hensikt å promotere musikalsk og instrumentalsk kunnskap blant fiolinister, bratsjister og cellister. Akademiets hovedmål er å opprettholde og viderebringe instrument-teknikken til musikkpedagogen Ivan Galamian. Akademiet er et tilbud til studenter mellom 8 og 22 år. Programmet ved skolen omfatter musikkteori og harmonileksjoner, samt flere muligheter for reise og gjesteopphold ved andre musikkskoler under internasjonalt anerkjente musikkprofessorer.

Om lærerne:
Anna Magrethe Nilsen er født i Norge og startet å spille fiolin da hun var 4 år. Hennes første fiolinlærer var professor Isaac Schuldman. Hun har en master i musikk fra The Manhattan School of Music og har vært solist ved flere orkestre, blant annet Bergen Filharmoniske Orkester, Trondheim Symfoniorkester, St Petersburg State Symphony Orchestra, Operaorkesteret ved Den Norske Opera og mange fler. Nilsen har vunnet flere priser og er en aktiv konsertfiolinist. For tiden er hun fiolinprofessor ved The Ivan Galamian International Academy.

Jesús Reina er en fiolinist fra Spania. Han startet sin musikalske reise med sin bestefar som lærte ham å spille verdiales – også kjent som fandangos fra Málaga. Han dro siden til New York, hvor han tok en master i musikk fra The Manhattan School of Music. Han har vunnet flere priser, blant annet den prestisjetunge Medal of Honor of Málaga for «mest fremragende fiolinist», utstedt av Hennes Majestet Dronning Sofía av Spania. Reina er en aktiv konsertfiolinist som er kjent for sin karisma og musikalske temperament. Han har spilt med Malaga Filharmoniske, Barcelonas symfoniorkester og The National Arts Centre Orchestra  blant mange andre. Jesús Reina er professor og direktør ved The Ivan Galamian International Academy.

Basic CMYK

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål