#05 Konsertserie med unge talenter – 10.04.16

KONSERTSERIE MED UNGE TALENTER
Søndag 10. april 2016 – kl 14.00 – gratis inngang mellom kl 13 og 14

Barnekunstmuseet er en arena som legger tilrette for at barn og unge skal få muligheten til å utvikle og presentere sine talenter innenfor kunst og kultur. Konsertserien med unge talenter er en del av museets satsning på å løfte frem unge talenter.

Ophe Namata-Nielsen er tolv år gammel, og begynte å spille piano da han var ti år. Han er elev av Marina Pliassova ved Barratt Due Musikkinstitutt og siden 2015 ved Unge Talenter-programmet. Han har tidligere spilt på konserten Stage4Kids i Hamburg, på Barratt Dues julekonsert og på forestillingen «Fortellingen om Mozart» under Fagerborgfestspillene, blant mye annet.

Medvirkende denne konserten er Tor Michael Gilliam Sæther på fiolin.

PROGRAM 10.04.16 | KL 14.00

Ludwig van Beethoven – Vårsonaten, Op. 24, nr 5, 1. sats (Allegro)
Johann Sebastian Bach – Invensjon nr. 14 i B-dur, BWV 785
Felix Mendelssohn – Jägerlied, Op. 19, Nr. 3
Edvard Grieg – Sommerfugl, Op. 43, Nr. 1
Edward MacDowell – Arabesque, Op. 39, Nr. 4
Samuel Maikapar – Havfruen, Op. 8 Nr. 18

Stage4kids i Hamburg, © Martin Zitzlaff

Om Marina Pliassova:
Marina Pliassova er utdannet pianist og klaverpedagog ved College of Arts i Irkutsk og ved Statens Musikkonservatorium i Novosibirsk hos professorer Natalia Nasvitsevich og Mark Shaviner. Marina Pliassova har bred erfaring som pianist og akkompagnatør og har jobbet flere år som klaverpedagog. Hun har stadig flere elever representert ved nasjonale og internasjonale konkurranser, samt ved en rekke konserter og festivaler, både som solister og kammermusikere. Hun har selv vunndet flere priser og hun avholder mesterklasser, konserter og seminarer i Norge og i utlandet, samt holder foredrag.

Basic CMYK

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål