#04 Konsertserie med unge talenter 28.02.2016, kl 13.00

2016 KONSERTSERIE MED UNGE TALENTER
– Fiolinstudenter av professor Isaac Schuldman

Barnekunstmuseet er en arena som legger tilrette for at barn og unge skal få muligheten til å utvikle og presentere sine talenter innenfor kunst og kultur. Konsertserien med studenter av professor Isaac Schuldman er en del av museets satsning på å løfte, samt synliggjøre de allerede mange aktive unge talenter. Elever av Schuldman har siden museets etablering i 1986 holdt konserter på Barnekunstmuseet i forbindelse med ulike arrangementer.

Daniel Goldin & Dinah Tormassy

Daniel Goldin & Dinah Tormassy

SØNDAG 28.02.16, kl 13.00
Daniel Goldin er 15 år gammel og har spilt fiolin siden han var 9 år. Han er elev av professor Isaac Schuldman ved Unge Talenter på Barratt Due Musikkinstitutt. Daniel har spilt i flere orkestre, og er nå en del av Juniorkesteret på Barratt Due. Han spiller også jevnlig i en strykekvartett som instrueres av Anne Britt Årdal.

Dinah Tormassy er 16 år og elev på musikklinjen ved Edvard Munch videregående skole. Hovedinstrumentet er fiolin, og hun spiller i Juniorensemblet på Barratt Dues musikkinstitutt under ledelse av Sigyn Fossnes.

 

PROGRAM 28.02.16 | KL 13.00
Daniel Goldin, fiolin
Adagio i g moll – Johann Sebastian Bach
Danse Espagnole – Manuel De Falla

Dinah Tormassy, fiolin
Fiolinkonsert nr. 5 i A dur – Wolfgang Amadeus Mozart

Daniel Goldin, fiolin, Dinah Tormassy, fiolin
Fiolinkonsert for 2 fioliner i A moll, op. 3 no. 8 – Antonio Vivaldi

 

Prof Isaac Schuldman

Prof Isaac Schuldman

Om Isaac Schuldman:
Isaac Schuldman har vært ansatt som professor i fiolin ved Norges musikkhøgskole i 35 år. Han debuterte 13 år gammel med Minsk filharmoniske orkester og har sin utdannelse fra Leningrad Statlige Konservatorie med prof. M.M. Beljakov. Han har vunnet den internasjonale Carl Flesh fiolinkonkurranse i London. Schuldman har oppnådd svært gode kritikker for sine konserter i inn og-utland. Han har også utgitt plater med E. Svetlanov’s Moskva symfoniorkester, St. Petersburg Symfoniorkester, Minsk kammerorkester og pianisten Robert Levin. Blant hans tidligere mange elever finner vi Peter Herresthal, Alexander Rybak, Birgitte Stærnes, David Coucheron, Trond Sæverud, Atle Sponberg og Laurens Weinhold.

Hovedbilde: Glede (14) Y. Youkkrattok, Thailand.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål