Program januar og februar

Fra lørdag 16.01.16 er vi i gang igjen!

UTSTILLINGER
Vi viser fortsatt vår store utstilling «Klimahåp, klimaendringer og barns stemmer», samt våre faste utstillinger. I tillegg er det to nye utstillinger.

I utstillingen «Kjærlighet, vennskap og fellesskap» får du se hva elever fra Kulturskolen Lerum i Sverige tenker rundt disse temaene. Vi viser også utstillingen «Fred og frihet – hva betyr det i 2016», hvor barn fra hele verden, med forskjellige erfaringer bak seg, visualiserer hva fred og frihet betyr for dem.

Det er fortsatt mulig å se vår  utstilling i Barcode-passasjen i Bjørvika  – den står frem til 25.01.16.

AKTIVITETER
Lørdager er det musikk- og trommeaktivitet hver hele time i museets åpningstid. Første runde starter kl 12.00. Denne aktiviteten er inkludert i inngangsbilletten.

Søndager er det familieverksted. Familieverksted er et jevnlig tilbud ved Barnekunstmuseet. Her får man prøve ut forskjellige teknikker som tegning, collage og trykk. Verksted søndager er alltid ledet av en av museets erfarne ansatte, og det er nytt tema og ny teknikk hver måned og ved spesielle høytider. I januar lager vi skrapebilder av et ansikt du kjenner godt. I februar lager vi bokstavbilder.

Billetter til verksted koster 20 kr i tillegg til inngangsbilletten

KONSERTSERIE MED UNGE TALENTER
21.02 og 28.02 fortsetter museets konsertserie med unge talenter. Utfyllende informasjon om det finner du her og her.

Velkommen!

 

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål