Tegning og kreativitet

I vår museumsbutikk finner du en rekke artikler som vekker kreativiteten hos store og små. Vi selger et utvalg av Faber Castells tegneblokker og ergonomiske fargeblyanter. Vi har også fargeleggingsbøker hvor du kan lage fargerike Mini Mandalas. Hvis du trenger flere utfordringer kan du prøve deg på vårt utvalg av origami produkter; her finnes både papirfly og ”vannbomber”!

HAY Spirograf Tegnesett
Spirograph-HAYLag profesjonelle mønstre i mange lag med dette spiral-tegnesettet. Det inneholder maler og fargepenner slik at du kan lage både enkle og kompliserte mandalaer og andre fengslende mønstre.

 

 

 

Mini Mandala

mandala1Mandalas er en ny måte å tenke malebok på. Motivene er sirkelrunde mønstre, som når du fargelegger de, ender med å bli fargestrålende kunstverk. Kun fantasien setter grenser. Forskjellige tema tilgjengelig: Dinosaur, blomster, prinsesser, iskrystaller m. m.

 

 

 

Djeco Origami
djeco_origamiKlassisk origami, lett origami, origami vannballonger, origami fly og origami drager! Hvert sett gir deg tydelige steg-for-steg instruksjoner for hvordan du kan skape liv av alt papiret.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål