Musikk

Rytmer og musikk er en viktig del av museets opplegg og det gjenspeiles også i butikken. Her kan du kjøpe trommer, klokkespill, tamburin og maracas! I tillegg har vi flere CDer fra Putumayo, med musikk fra hele verden – både for de energiske og de litt roligere stundene.

Putumayo Music
putuPutumayo er et plateselskap kjent for sine fornøyelige samlealbum med god, internasjonal musikk som understreker selskapets motto: “Garantert å få deg til å føle deg bra!» I tillegg til world music-serien, har selskapet  en avdeling kalt «Putumayo Kids» – opprettet for å introdusere barn til andre kulturer gjennom morsom, positiv og opptempo musikk fra hele verden.

 

Instrumenter
instrumenterVi fører forskjellige instrumenter fra Djecos instrumentserie “Animambo” – et samarbeid med Putumayo Kids. Instrumentene er laget i solid treverk dekorert med innbydende farger og morsomme figurer, og de er gode å holde i.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål