Oslo Pass 2015

Oslo Pass gir fri inngang til mer enn 30 museer og attraksjoner, deriblant Det Internasjonale Barnekunstmuseet, fri offentlig transport, gratis parkering på kommunale plasser, gratis adgang til bad, gratis vandreturer, rabatt på sightseeing, TusenFryd, konsertbilletter, skisimulator, klatrepass og leie av ski og sykkel, samt gode tilbud på restauranter og butikker.

I år er det bilder fra Barnekunstmuseets samling som pryder Oslo Pass-bokens forside og bakside. Bildet på forsiden heter “My family & I” og er laget av Zeng Kaifeng, 6 år, fra Singapore. Bildet stilles for tiden ut på Barnekunstmuseet.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål