Utdrag fra gjesteboken

Utdrag fra gjesteboken post thumbnail image

«Jeg elsker museet, fordi det gir meg ideer. Det jeg likte aller best var alle de forskjellige landene. Favorittbildet mitt var «Naturen». Men jeg synes det burde være fler bilder fra Iran laget av jenter. Fra Lauryn, 8 år, fra England»

”Jeg hadde det gøy med farmor, farfar og Tiril! Vi spilte trommer! Vil gjerne komme igjen! PS. Det er alltid noe vondt i noe godt og det er alltid noe godt i noe vondt! Jeg koset meg her! Hilsen Karoline”

”Det var gøy og være her og se på de rare skulpturene og lage en rar ting.» Ingvild, Sigrid og Magnus

«Har ønsket å besøke museet i mange år. Det levde opp til forventningene – ganske overveldende, men det får deg til å smile og verdsette talentene i verden» Thomas (57), København.

«Vi ble så imponert av kunsten barn kan lage! Vi er studender fra Nederland og vi studerer til å bli fantastisk lærere. Besøket her var virkelig inspirerende. Takk!»  Nrenke, Maud, Bo, Eva, Ingrid, Cilia, Marye, Hindrik, Jennifer, Linde, Maryke, Marye, Rianne

«Fantastisk museum! Hvilke talenter! Bravo til barna! Takk for dette initiativet.» XXX Mathieu, 19 år, Frankrike

Bilde: «Svarte Katter», Nobuyuki Kumasaka (7),Japan