Barnekunstmuseet på årets Miniøyafestival 10-11.juni!

Bli med og lag sporveiskunst sammen med Barnekunstmuseet, Sporveien Oslo og gatekunstner Eric Ness Christiansen på Miniøya!

I fjor var Sporveiskunst på Miniøya så populært at det knapt var maling igjen på én eneste sprayboks da helgen var over. I år gjentas suksessen med Sporveiskunst i parken der Barnekunstmuseet inviterer sammen med SporveIen Oslo og gatekunstner Eric Ness Christiansen. Vi legger tilrette for at mange meter med hvit tekstil blir til fortryllende barnekunst og ønsker alle velkommen innom! For mer info, se: www.minioya.no 

MINIØYA – Barnas festival, 10. og 11. juni 2017 i Tøyenparken:
Miniøya er Norges største barnefestival. Vi tar barn på alvor i alle ledd og holder samme kvalitet som voksenfestivaler. Miniøya arrangeres på barnas premisser, og har barn som festivalsjefer. Årets festivalsjefer er Inga og Johanna, og de har med seg to festivalsjef-aspiranter: Maria og Viktor. Barn vet best hva barn vil ha på festival! På Miniøya skal barna få et bredt spekter av musikk- og kulturopplevelser innenfor trygge og inkluderende rammer der barnets opplevelse står i fokus. Festivalområdet inneholder aktiviteter og ulike kunstformer som skal utfordre, overraske og glede på tvers av alder, interesser og generasjoner. Miniøya er et alkoholfritt arrangement med fokus på sunne verdier og miljø.

HVOR:
Tøyenparken ligger i skråningen mellom Tøyenbadet og Munchmuseet, vis-à-vis Botanisk hage. Parken er unik med sitt naturlige amfi, og utsikt over byen og Botanisk hage. Vi anbefaler alle å reise kollektivt til Tøyenparken. Ta t-banen til Tøyen, eller buss til Helgesens gate eller Munchmuseet. 

ALDERSGRENSE:
Miniøya er en festival eksklusivt for barn og unge. Som Norges eneste festival med 16 års øvre aldersgrense betyr det at alle besøkende over 16 år må komme i følge med barn. Obs! Ett barn kan ta med seg så mange voksne han/hun vil på festival! 

TID:
Lørdag 10.juni kl. 10.00-18.00
Søndag 11.juni kl. 10.00-18.00

BILLETTER:
Du kan kjøpe dagsbillett til lørdag, dagsbillett til søndag eller helgebillett (begge dager). Både dagspass og helgepass er personlig og kan ikke benyttes av ulike personer. Det lønner seg å komme begge dager, og det lønner seg å kjøpe flere billetter samtidig. Derfor koster en helgebillett litt mindre enn to dagsbilletter. Kjøper du 4, 8 eller 12 dagsbilletter eller helgepass, får du en grupperabatt på kjøpet.

Barn under 2 år kommer inn gratis på Miniøya. Det vil si barn født etter 10.- 11. juni 2015. Bortsett fra barn under 2 år, må alle ha billett – både barn og voksne. Vi skiller ikke mellom voksen- og barnebilletter.

Personer over 16 år kommer ikke inn på festivalen uten at de er i følge med barn under 16 år. Barn under 12 år kun i følge med voksne.

Ett barn kan ta med seg så mange voksne han/hun vil på Miniøya. Det er altså ingen begrensning på antall voksne pr barn.

Billetter til Miniøya kan kjøpes ved inngangen til festivalen fra klokken 09.30 lørdag og søndag 10. og 11. juni mot et ekstra gebyr dersom det ikke er utsolgt.

Obs! Det er billigere å kjøpe billetter til Miniøya på forhånd enn det er å kjøpe dem i døren. Det selges kun billetter i døren dersom festivalen ikke er utsolgt. I 2016 ble Miniøya utsolgt.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål