Familier og private besøkende

Familier og privatpersoner er hjertelig velkomne til å besøke oss! Kommer du som privat besøkende trenger du ikke bestille tid på forhånd.

Her finnes tre etasjer med kunst laget av barn og unge fra hele verden. Vi har bilder fra mer enn 180 land i samlingen vår og vi anbefaler at dere bruker god tid – her er det mye å se på. Vi har flere opplegg dere kan følge om dere har lyst på litt inspirasjon til hvordan dere aktivt kan betrakte utstillingene.

OPPGAVELØYPE
I utstillingen vår ligger det et kart med oppgaver. Vi kaller det for en oppgaveløype. Her blir du oppfordret til å stoppe opp ved utvalgte bilder for spørsmål og refleksjoner rundt hva du ser.  Finner du ikke kartet kan du også få det utlevert i resepsjonen.

KRYSSORD
Løs vårt museumskryssord! Kryssordet vårt åpner for en litt annen måte å oppleve utstillingene på. Utfordringen ligger å i matche verkstitler med kunst som er utstilt i museet, men bildene du ser på kryssord-oppgaven er bare små utsnitt av kunstverkene du leter etter. Her må man virkelig ha et øye for detaljer, og det er morsomt og vanskelig for både store og små. Når du har funnet alle titlene, finner du også et løsningsord, og med det følger det en premie!

PORTRETTOPPGAVE
I portrettutstillingen vår ligger det en liten brosjyre som vi har kalt «Portrettoppgave: Å betrakte bilder aktivt». Der får dere mange spørsmål om hva portretter er og kan være og kanskje får dere noen nye ideer selv. Brosjyren kan du ta med deg rundt mens du ser på bildene.

VERKSTED
Det finnes et verksted med tegneutstyr, sakser, lim og mye annet i kjelleren vår. Her ligger det til rette for at dere skal kunne lage kunst selv! I tillegg til verkstedet har vi en tegnestasjon midt blant utstillingene i 1. etasje – om inspirasjonen skulle komme akutt er dette et fint sted å sette seg ned.

LESEKROK
I lesekroken vår finner dere mange gode bøker til utlån, de handler om alt fra dinosaurer og universet til mange forskjellige måter å være pappa på.

HAGE OG FRILEK
Vi har et stort uteområde med spiseplass, lekeapparater og skulpturer. Dere er hjertelig velkommen til å besøke hageområdet vårt selv om dere ikke har tenkt dere inn på museet.

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål