Mars: Omvisning og fortellerteater

Det finnes flere ledige tider for omvisning og fortellerteater i februar og mars.

OMVISNING

omvisning_webVi formidler kunnskap om barnekunst med den hensikt å styrke læringsprosessen gjennom engasjement og entusiasme. Vi tilbyr faste omvisninger tilpasset ulike alders- og klassetrinn for barnehage og grunnskoler.

 

 

 

Barnehage:
Med utgangspunkt i FNs barnekonvensjon og Rammeplan for barnehagene, tilbyr vi omvisninger tillpasset de ulike aldersgruppene. Fagområdene kunst, kultur og kreativitet er særlig relevant. Vi legger tilrette for barnas medvirkning gjennom musikk, samtale og lek.

Grunnskole:
Omvisningen er relevant for lærerplanen i blant annet kunstfag, naturfag, samfunnsfag og geografi og kan tilpasses flere kompetansemål innenfor Kunnskapstløftet. Omvisningen er også relevant i forbindelse med FNs barnekonvensjon. Omvisningen gir rom for samtaler og refleksjon, og inkludert i opplegget er en musikkaktivitet.

Omvisninger tilbys tirsdag og torsdag, kl 09.30 – 11.00, 11.00 – 12.30 og 12.30 – 14.00 


FORTELLERTEATER

kirsten_webFortellerteater med skuespiller Kirsten Marcella Høeg er et fast og populært innslag i museets formidlingsprogram. Kirsten tar utgangspunkt i kjente og mindre kjente folkeeventyr fra hele verden som hun formidler til publikum med liv og lyst. Ofte får barna bidra underveis, både med oppgaver, roller og replikker. Fortellerteater passer fra 4 år og oppover

I februar og mars fremfører Kirsten «Å kjøpe en sang» – en forestilling basert på et indisk eventyr. Du får møte mange underlige figurer; det er dyr som snakker, innbruddstyver som plystrer og en rik dame som tror hun kan kjøpe seg en pen sangstemme! «Å kjøpe en sang» er en merkelig og morsom fortelling.

Forestillinger februar og mars:
Onsdager – 24.2 + 2.3, 9.3 og 16.3
Kl 10.30, 11.30 og 12.30

Må forhåndsbestilles.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål