Publikasjon; «Pappa’n i de mange land – Daddy World Wide»

«Pappa’n i de mange land – Daddy World Wide»  
– barn og unge fra alle verdenshjørner formidler hva de mener en pappa er og bør være.

I boken «Pappa’n i de mange land – Daddy World Wide» har Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo undersøkt farsbegrepet og spurt barn og unge om hva de forbinder med farsrollen, og hva de mener er viktig ved det å være pappa. Hvordan er en pappa, og hva gjør han? Hva mener de er viktig ved det å være pappa? Og hvilke geografiske forskjeller og historiske variasjoner finner vi når vi tar farsbegrepet i øyesyn?

pappaBoken inneholder både eldre og nytt materiale fra museets permanente samling, utført av barn og unge i alderen 3-18 år fra over 20 ulike land. I tillegg inneholder boken et rikt utvalg av essays og artikler som belyser farsrollen fra ulike synsvinkler, skrevet av forfatter og forlagsdirektør Geir Gulliksen, litteraturviter Hanne Kiil ved Norsk Barnebokinstitutt, kjønnsforsker og litteraturviter Jørgen Lorentzen, lektor og billedforsker Ulla Lind ved Konstfack i Stockholm. I boken finner du også intervjuer med danske barn fra Sejs skole i Silkeborg, samt eldre billedmateriale fra Saksala Art Radius og Villa Arttu Art Centre for Children and Young People i Finland og Barnbildarkivet i Eskilstuna, Sverige.

Til salgs ved Det Internasjonale Barnekunstmuseet
Pris: kr 299,-

Støttet av Kulturkontakt Nord, Helsingfors, Finland

 

 

 

 

Forsidebilde: On Father’s day / Farsdag, Ada Maria Ciontu (9) Romania 

 


 

Merk:
Boken kan sendes ved forespørsel.
Vennligst merk at fraktkostnadene listet nedenfor kommer i tillegg til prisen og at fraktprisene kan endre seg. Priseksemplene gjelder ved bestilling av en bok.

Oppkrav Norge: kr 182,-
Porto Europa: kr 135,-
Porto verden: kr 170,-

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål